Actueel
Home ContactSitemapDocumentatie aanvraag
Nederlands
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
###WACHTWOORDVERGETEN###
Dierenkliniek Broekhuizen

Actueel


Wij adviseren u in maart te starten met het behandelen tegen vlooien en teken van uw hond of kat. Vooral de bestrijding van teken dient zorgvuldig te worden uitgevoerd ! Zoals u wellicht in de media hebt gelezen is de verwachting dat ook dit jaar de hoeveelheid tekenbeten weer zal toenemen en daarmee het risico van besmetting met ziekten als de ziekte van Lyme.
 
 
Tenminste 21 dagen voor vertrek naar het buitenland dient uw huisdier ingeŽnt te zijn tegen RabiŽs. Ook moet uw huisdier een geldig dierenpaspoort en een chip hebben.
Honden geboren vanaf 1 april 2013 moeten binnen 7 weken na de geboorte gechipt worden en binnen 8 weken na de geboorte bij de aangewezen databank geregistreerd worden.
 
Bij vermissing van een huisdier kunt u de gegevens van het vermiste dier en uw gegevens doorgeven, eventueel met een digitale afbeelding, zodat wij een melding kunnen maken op onze site en zo wellicht het terugvinden kunnen bespoedigen.
 
Uw konijn kan vanaf nu ingeŽnt worden na het maken van een afspraak op de dierenkliniek. Het konijnenspreekuur is vervallen.
De entstof die hiervoor gebruikt werd is uit de handel en daarvoor in de plaats is een nieuw, verbeterd vaccin ontwikkeld wat 12 maanden bescherming biedt i.p.v 6 maanden (oude vaccin).
Deze verandering leidt er wel toe dat de kosten van de vaccinatie verhoogd zijn.
 
Wij werken momenteel met een nieuw vaccin tegen de ziekte van weil (L4). Hierin worden 4 vormen van deze ziekte verwerkt waardoor de bescherming beter is. De vaccinatie tegen de ziekte van weil moet wel na 4 weken worden herhaald. 
 
 

Contactgegevens

Dierenkliniek Broekhuizen
Sint Antoniusstraat 8
4902 PV Oosterhout

Tel: 0162 432 284


 
Apotheek open
Maandag t/m vrijdag
9.00 tot 17.30
 
Locatie
Voor meer informatie over onze locatie
 
 
Facebook
www.facebook.com/dierenkliniekbroekhuizen